maanantai 28. toukokuuta 2018
perehtyminen työssäoppimispaikkaan
1. Olen siis Marin kahvilassa työssäopissa. Eli se on nimensä mukaisesti kahvila, ja siellä tehdään itse suurinosa leivoksista ja kakuista. Ainoastaan gluteenittomat tuotteet tulevat tuoreena muualta. Siellä saa myös kunnon ruokaa, on joka päivä uusi pasta ja myös salaattibuffet.
2. Kahvilan omistaja on Mari Partanen, ja se avattiin 21.2.2018.
3. Liikeidea on kahvila, johon saa tuoda lemmikkejä ja koska paikka on tilava, myös rattailla olevat lapsiperheet mahtuvat hyvin. Eli tarkoituksena on että jokainen on tervetullut.
4. Yrityksessä on kaksi vakituista työntekijää, Mari sekä Piia. Molemmilla on työkokemusta kahvila-alasta. Työ ei ole kauhean vaativaa, mutta leipomistaidot olisi hyvä osata tuossa työssä.
5. a) heitä on helpottanut Paulig, joka ''sponsoroi'' tätä yritystä.
b) paikanpäällä kerrotaan, jos on jotain merkittäviä muutoksia. Työntekijöitä ei ole kuin kaksi, joten asioiden kertominen toisille sujuu helposti.
c) työ on aika helppoa, kun osaa käyttää tiettyjä koneita esim. kahvikoneita ja pesukonetta.
d) perushygienia on tärkeää itsensä ja muiden kannalta kahvila-alalla.
e) netissä heillä on oma facebook-sivu, ja myös Reska-lehdessä kuten Hämeensanomissakin heitä ollaan mainostettu hyvin positiivisesti. Vaikka kahvila on uusi, niin sillä on jo nyt paljon vakioasiakkaita ja arvioitu 5 tähteä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti